Az igazi szőrtelenítés előnyei

Ma már sokan keresnek tartós és hatékony megoldásokat a nem kívánt szőrzet eltávolítására. A lézeres szőrtelenítés egyre népszerűbb választás, és nem véletlenül: kényelmes, gyors és hosszú távú eredményeket kínál.

Az elmúlt években 20%-kal növekedett azok száma, akik a lézeres szőrtelenítést választják a hagyományos módszerek helyett, és trendek alapján ez exponenciális növekedésnek indul.

Miért válaszd a lézeres szőrtelenítést?

Ha már próbálkoztál különféle módszerekkel, akkor tudod, mennyire időigényes és fájdalmas lehet a folyamatos borotválkozás vagy a gyantázás. A lézeres szőrtelenítés ezzel szemben rövid idő alatt tartós eredményt kínál.

  • Hatékonyság: Míg a borotválkozás és a gyantázás csak rövid távú megoldást kínál, a lézeres szőrtelenítés hosszú távú eredményeket biztosít.
  • Fájdalommentesség: Sosem lehet fájdalmas. A Primelase készülékek beépített hűtőrendszerrel szolgálják a kényelmet, nem szükséges tartani a felmelegedéstől. A gyantázás során felmerülő fájdalmat ehhez képest nem szükséges bemutatni…
  • Nincs benőtt szőrszál: A borotválkozás után gyakori a benőtt szőrszál, valamint az ez miatt kialakuló bőrirritáció, kiütés, a lézeres kezelés ezt kiküszöböli.
  • Költséghatékonyság: Hosszú távon gazdaságosabb, mint a rendszeres borotválkozás vagy gyantázás, de erről még írunk cikkünkben később.

A legnépszerűbb testfelületek: Bajusz, hónalj és bikinivonal

Gondolj csak bele, mennyire zavaró, amikor egy fontos találkozón vagy randin éppen a bajuszod miatt érzed magad kényelmetlenül. A lézeres szőrtelenítés segítségével ezen az érzésen is változtathatsz. Ezen a felületen a szőrszálak gyorsan nőnek vissza.

A hónalj területén számos pozitív hatása van a végleges lézeres szőrtelenítésnek. Egyrészt a kellemetlen szagokat is könnyebben megelőzheted szőrtelen bőrfelületen, másrészt esztétikailag sem mindegy, ha egy rég látott ismerősnek integetnél topban. Elkerülhetők a benőtt szőrszálak, valamint a viszketés érzés és a bőrpír is. 

A bikinivonal szőrtelenítésének fontossága mindenki számára egyértelmű lehet. Az ezen a területen végzett szőrtelenítés módjáról, okairól előző cikkünkben olvashatsz, ide kattintva.

Milyen hátrányokkal járhat az otthon végzett szőrtelenítés?

Talán már hallottál róla vagy kipróbáltad a népszerű, otthoni használatra is megvásárolható készülékeket. Bár ezek az eszközök kényelmes megoldást kínálnak, nem érik el a professzionális lézeres kezelések hatékonyságát teljesítményben. Emellett az otthoni kezelés gyakran nem egyenletes, ami látható eredményekhez (vagy épp eredménytelenséghez) vezethet.

Bár még lehet, hogy bele sem gondoltál, de a pénztárcád sem hálás az otthoni szőrtelenítés miatt.

Tegyük fel, hogy hetente egyszer veszel egy 500 Ft-os borotvát, és havonta egyszer 3.000 Ft-ért gyantáztatsz.
Egy év alatt ez összesen 26.000 Ft (borotva) + 36.000 Ft (gyanta) = 62.000 Ft. Annak okán, hogy ezek nem végleges megoldások, így ezt szükséges megtenned tulajdonképpen egész életedben, de az egyszerűség kedvéért számoljunk csak 40 évvel. 40 évre ez a költség 2.480.000 Ft.
Összehasonlítva ezt a lézeres szőrtelenítés árával, amely átlagosan 15.000 Ft/alkalom, számoljunk egy hosszabb kezelési periódussal, 8 alkalommal, az 120.000 Ft, valamint még szükség lehet további kezelésekre, amivel összesen 240.000 Ft érhető el. 

Látható, hogy mindamellett, hogy a bőrünknek is árthatunk, még 10x annyit is fizetünk hosszú távon, de az eredmény tízszer rosszabb lesz a borotvás verzióval.

A szakértői lézeres szőrtelenítés előnyei

Azért, hogy a lehető legjobb eredményt kapd, érdemes szakértői kézre bíznod a folyamatot. Mi, kizárólag magas színvonalú eszközökkel dolgozunk, hogy a kezelések hatékonyak és biztonságosak legyenek. Ezen kívül, hogy a kezeléseink a legjobbak legyenek, személyre szabottan is dolgozunk, figyelembe véve az egyéni bőrtípust és szőrszínt.

A kezeléseinket országosan több helyszínen is elérheted: Székesfehérvár mellett Fonyód, Ráckeve, Siófok, és a győrieknek és környékbelieknek örömteli hírünk van! November 8-án új lézeres szőrtelenítő szalonunk nyílik a Móricz Zsigmond rakpart 1/c alatt. Az új helyszín modern berendezéssel és tapasztalt szakemberekkel várja a látogatókat. 

Ne elégedj meg a kevésbé hatékony otthoni megoldásokkal, amikor lehetőséged van a professzionális lézeres szőrtelenítés előnyeit kihasználni. Lépj kapcsolatba velünk, és fedezd fel, milyen az, amikor valóban sima és selymes a bőröd hosszú időn keresztül és lépj be az igazi lézeres szőrtelenítés világába most már Győrben is!