Hogyan működik a bikinivonal szőrtelenítése?

Az egyik, ha nem a legnépszerűbb szakasza testünknek, ha szőrtelenítésről beszélünk. Ez a bikinivonal. Ezen a területen a szőr kezelése nehézkes és kellemetlen lehet, a szőrszálak vastagabbak és erősebbek, amelyek levágása bőrproblémákhoz, szőrbenövéshez vezethetnek. Mi lehet erre a területre egy végleges, teljesen fájdalommentes, kényelmes megoldás?

TOP 3 ok, hogy miért a legjobb megoldás a lézeres szőrtelenítés ennek a problémának a kezelésére

1. Kényelem

A bikinivonal esetében, ha teljes szőrtelen állapotot szeretnénk elérni gyantázással és borotválással, úgy azt akár naponta is szükséges megtennünk, ami sok élethelyzetben nem kivitelezhető, vagy kényelmetlen, ilyen például egy pihentető nyaralás.
Amennyiben erre valóban figyelünk, úgy komoly bőrirritációt okozhatunk ezen a területen, mint a szőrbenövések, vagy a borotválkozási kiütések. 

A lézeres szőrtelenítés esetében a napi borotválkozást teljesen elfelejtheted. 

2. Higiénia

Testünk minden pontján fontos a személyes higiénia, de az intimebb területeken szükséges még erősebb figyelmet fordítani erre. 

Az első pontban említett kiütések elkerülése csak az első lépés, a lézeresen szőrtelenített bikinivonal sokkal higiénikusabban tartható, könnyebb elkerülni, vagy éppen teljesen eltüntetni a kellemetlen hatásokat. 

3. Önbizalom

Az egyik olyan faktor, amely csak később jut eszünkbe, ha lézeres bikinivonal kezelésről beszélünk. 

Az irritált, kiütéses bőr, vagy éppen a megjelenő szőrszálak nem hagynak nyugodni, ha egyszer rájössz, hogy láthatóak. Olyan tevékenységeknél játszhatnak közbe, mint az úszás, napozás, vagy éppen wellness kényeztetés. 

Hagyd, hogy ezek a negatív gondolatok elhagyjanak, légy magabiztos, ne kelljen gondolnod arra, ami odalent van. 

Hogyan képzelhetek el egy lézeres szőrtelenítést?

  • Az első és legfontosabb, hogy sosem lehet fájdalmas. Primelase készülék alkalmazása során a beépített hűtőrendszereknek hála a felmelegedéstől sem kell tartani.
  • A kezelés gyors. Egy kezelés során 3×1 perc a tényleges lézeres szőrtelenítés alkalmazása, így nem kell hosszasan, kényelmetlenül érezve feküdni az eljárás során.
  • A vendég saját maga állítja be a szőrtelenség vonalát egy papírtörlő segítségével, a fehérneműbe tűrve. Így tehát az intimitás is megmarad. 
  • Borotvált felületen lehetséges a kezelés, és szőke, valamint vörös szőrszálak esetében sajnos az eljárás nem végrehajtható. 

Hány kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez?

A kezelések száma több faktortól is függhet, ilyen például a szőr színe, vastagsága, de akár a genetikai tényezők is közrejátszhatnak, valamint a kor is. Ez a felület rendkívül érzékeny szakasza bőrünknek, így fontos a fokozatosság. 

Minimum 8 kezelés szükséges, hogy az eredmény elérje azt, amit keres a vendég, amennyiben fiatal, úgy akár 10-12 kezelés is lehet. Két kezelés között 6 hét időtartamnak szükséges eltelnie, hogy újra eljárás alá helyezhető legyen a bőrfelület. 

Milyen eredményre számíthatok a lézeres bikinivonal szőrtelenítést követően?

A hosszú folyamat ellenére látványos eredmények már az első néhány kezelést követően is láthatóak. Észre fogod venni, hogy nem szükséges olyan gyakran borotválkoznod, a harmadik kezelést követően már csak a következő alkalom előtt lesz szükséges. 

Az eredmény 95%-os végleges szőrtelenítést eredményez, néhány kósza szálacska kinőhet a későbbiekben, így ajánlatos ezt követően évente egy alkalmas ismétlő kezelést iktatni. 

Nem elhanyagolható eredmény a bőr egészsége sem. A diódalézeres végleges szőrtelenítés eredménye a gyulladástól és egyéb bőrproblémáktól mentes felület, mely sokkal kevésbé lesz érzékeny a külső hatásokra.